Cartografenweg 28A, 5141 MT Waalwijk
Tel: 0416 560 160

Enthousiast

woensdag 21 augustus 2019

Al ruim 10 jaar doen we ons werk met veel liefde, zorgvuldigheid en vakmanschap. Onze klanten komen vanwege vele uiteenlopende redenen bij ons terecht. Eén ding hebben ze gemeen: het verlies van hun mobiliteit en daarmee ook deels van hun onafhankelijkheid. Voor iedereen een vervelend probleem. Het geeft ons team dan ook veel voldoening om mensen met een functiebeperking hun vrijheid terug te geven.

 

Henk van Hemert:

Henk -web

Na 23 jaar lang bij Nederlands grootste brandweerautofabriek te hebben gewerkt als planner, calculator, projectleider, hoofd kwaliteitsdienst en productieleider heeft Henk 5 jaar gewerkt als manager autoaanpassingen.

Met deze kleine 30 jaar werkervaring heeft hij in 2003 de stoute schoenen aangetrokken en heeft hij zijn opgedane kennis aangewent om Mobiliteit op Maat op te starten. In het begin met de nadruk op auto- en vrachtwagenstoelen, autoaanpassingen en bedrijfswageninrichting. Na enkele jaren zijn we gestopt met bedrijfswageninrichting en gestart met revalidatietechniek omdat dit beter bij onze andere kennisgebieden past.

"Mijn uitdaging is dat we met Mobiliteit op Maat ons onderscheiden in de markt door de betrokkenheid met onze klanten en dat we het serviceniveau op een dusdanig hoog peil hebben liggen dat die klanten zich bij ons echt thuis voelen en nooit tevergeefs een beroep op ons zullen doen".

 

 

Ad Berkelmans:

Logo Mobiliteit Kleur Smal

Ad heeft met zijn 26 jaar ervaring in het aanpassen van auto’s voor klanten met een functie beperking veel kennis opgedaan. “ Het samen met de klant zoeken naar een oplossing voor hem/haar beperkingen zijn zaken die mij de drive geven dit vak te mogen uitoefenen”.

“Mijn ervaring van 10 jaar als monteur, 8 jaar als leidinggevende en de resterende jaren tot op heden als technisch/verkoop adviseur en sinds 2010 als mede eigenaar hebben mij het gevoel en het inzicht gegeven dat onze klanten een enorm doorzettingsvermogen hebben en dit ook vaak delen met derden. Juist dat doorzettingsvermogen geeft ons team de spirit iedere dag met plezier en enthousiasme voor hen klaar te mogen staan".

 

 

 

 

Patrick van de Wiel:

Patrick -web

Patrick is vanaf 2008 in dienst van Mobiliteit op Maat B.V. Na zijn opleiding en werkervaring in de installatie techniek is Patrick bij Mobiliteit op Maat terecht gekomen. Het specialisme van het repareren en reviseren van chauffeurstoelen evenals het onderhouden van de sociale contacten met onze klanten geven hem een betrokken gevoel met ons bedrijf. Naast het onderhoud van stoelen in ieder voertuig geeft hij ook technisch advies welke betrekking hebben op uw rugklachten.

 

 

 

 

 

Marij van Hemert:

Marij -web

Marij is vanaf de oprichting nauw betrokken geweest bij Mobiliteit op Maat. De eerste jaren naast haar baan als winkelbediende heeft ze Henk op allerlei mogelijke manieren ondersteund, van boodschappen doen, de telefoon opnemen als Henk op pad was en het verzorgen van de administratie.

Vanaf 2008 is Marij verantwoordelijk voor de administratie en onze huishoudelijke dienst.

Laatste nieuws
23 januari 2019

tijdelijke huur

Bent u tijdelijk minder mobiel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Voor een korte termijn kunt u een scootmobiel bij ons huren.  Lees meer »

Nieuws archief
Informatie aanvragen

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Nieuws archief