Cartografenweg 28A, 5141 MT Waalwijk
Tel: 0416 560 160

Over ons

woensdag 21 augustus 2019

Mobiliteit op Maat is gespecialiseerd in het mobiel houden van mensen. Dit doen wij door middel van autoaanpassingen, het op maat maken of leveren van autostoelen en het verrichten van preventief stoelonderhoud voor vrachtwagens.

Mobiliteit op Maat kan alle voorkomende autoaanpassingen maken. Of het nu gaat om een extra handgreep, een autostoel op maat,  een rolstoellift of joystickbesturing.

Onze klanten bestaan voornamelijk uit mensen met een functiebeperking, ouderen, kilometervreters en transportbedrijven.

Door het intensieve contact met deze doelgroepen hebben we onze expertise kunnen uitbreiden met revalidatietechniek, waaronder scootmobielen, rolstoelen, rollators  en diverse andere hulpmiddelen.

Mobiliteit op Maat richt zich al 10 jaar op het bieden van zelfstandigheid aan mensen met een lichamelijke beperking. Ons bedrijf is groot geworden dankzij een grote expertise in autoaanpassingen, zitten en revalidatietechniek, maar nog altijd gecombineerd met een betrokken en persoonlijke benadering. Want niet alleen ieder mens is anders, maar ook iedere beperking. Mobiliteit op Maat denkt graag met de klant mee en zoekt altijd naar een passende oplossing op maat.

Laatste nieuws
23 januari 2019

tijdelijke huur

Bent u tijdelijk minder mobiel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Voor een korte termijn kunt u een scootmobiel bij ons huren.  Lees meer »

Nieuws archief
Informatie aanvragen

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Nieuws archief