Cartografenweg 28A, 5141 MT Waalwijk
Tel: 0416 560 160

Nieuwe DAF stoel

donderdag 17 juli 2014

DAF 6860 200 KbOndanks alle inspanningen zijn er nog maar weinig truckfabrikanten in geslaagd een stoel te ontwikkelen waarin iedereen een optimale zit heeft.

Dat het concept al weer meer dan 10 jaar oud is, is de ISRI 6860/875 NTS niet aan te zien, hij is niet of nauwelijks overtroffen door de nieuwe stoelen van Grammer, Recaro, Bege of Greiner. 

Het grootste onderscheid is terug te vinden in de optimale verstelling van de rugbreedte die de rugleuning smaller maakt in plaats van dat hij u links en rechts naar voren drukt. Daarnaast heeft de stoel zich al lange tijd bewezen in vele merken auto's en als speciale stoel voor mensen met zit- en/of rugproblemen.

Daarom heeft Mobiliteit op Maat deze stoel speciaal voor u uitgevoerd in de nieuwe DAF kleuren zodat u het mooie interieur van uw auto kunt blijven behouden.

 

 

 

 

Vooruitlopend op een ander nieuwtje voor DAF kunnen wij u mededelen dat wij er in zijn geslaagd nieuwe zitschuimen te vinden die zelfs de kwaliteit van de originele zitschuimen van DAF overtreffen. Binnenkort een overzicht van de te leveren kleuren met bijbehorende bestelnummers.

Laatste nieuws
17 januari 2018

Verhuisd

Hoera!!!! Het is gelukt!!!! Wij zijn verhuisd!!!!  Na een drukke maand rondom kerst hebben wij ons oude pand netjes achter kunnen laten e...  Lees meer »

Nieuws archief
Informatie aanvragen

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Nieuws archief