Cartografenweg 28A, 5141 MT Waalwijk
Tel: 0416 560 160

Gratis Jack bij Recaro truckstoel

maandag 5 augustus 2013

Jack -Actie VrachtwagenstoelenRECARO_C_7000_01Gratis jack bij aankoop nieuwe RECARO vrachtwagenstoel

Wanneer u nu besluit om één van de nieuwe  RECARO vrachtwagenstoelen aan te kopen ontvangt u er een gratis RECARO jack bij.

Met de RECARO C 6000en C 7000 is de nieuwe standaard gezet in de markt van de vrachtwagenstoelen.  De RECARO C 6000 is standaard al heel compleet met  onder andere zitverwarming, instelbare bekken- en lordoseondersteuning, blokkeerbare horizontale demping en een hoogteverstelling met 9 standen en geheugenfunctie. Wanneer u helemaal compleet wilt zijn en niets te wensen over wilt houden is er de RECARO C 7000. Deze bijzonder fraai uitziende chauffeursstoel beschikt naast alle opties van de C 6000 ook nog eens over ventilatie, instelbare schouderondersteuning, instelbare zitzijwangen en lederen armsteunen. De stoelen zijn universeel, maar voor de MAN TGX, Mercedes Benz Actros 3, Iveco Stralis en de DAF XF zijn er voertuigspecifieke   plug and play inbouwconsoles voorzien van een officiële TÜV-goedkeuring en een ABE-certificaat.

Kijk voor meer informatie over RECARO vrachtwagenstoelen op onze site.

Laatste nieuws
17 januari 2018

Verhuisd

Hoera!!!! Het is gelukt!!!! Wij zijn verhuisd!!!!  Na een drukke maand rondom kerst hebben wij ons oude pand netjes achter kunnen laten e...  Lees meer »

Nieuws archief
Informatie aanvragen

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Nieuws archief