Cartografenweg 28A, 5141 MT Waalwijk
Tel: 0416 560 160

Nieuws

23 januari 2019

tijdelijke huur

Bent u tijdelijk minder mobiel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Voor een korte termijn kunt u een scootmobiel bij ons huren.  Lees meer »

22 januari 2019

code geel?

Nederland is vandaag wit gekleurd, dat betekent gladheid op de straat en op de stoep. Deze ijsdop helpt u om met uw wandelstok of met uw kruk beter grip te krijgen.    Lees meer »

17 december 2018

Nieuwe producten

Dat wij, scootmobielen en rollators verkopen is geen nieuws, maar dat wij ook producten van Able2 verkopen is wel nieuw. Produkten (ADL) om u het leven wat makkelijker...  Lees meer »

14 november 2018

Overname Mobiliteit op Maat!

Tijden veranderen, en daarmee ook de samenstelling van Mobiliteit op Maat. Vandaag heeft Ad Berkelmans ons mooie bedrijf, opgericht door Henk van Hemert, overgenomen. ...  Lees meer »

17 januari 2018

Verhuisd

Hoera!!!! Het is gelukt!!!! Wij zijn verhuisd!!!!  Na een drukke maand rondom kerst hebben wij ons oude pand netjes achter kunnen laten en hebben wij ons nieuwe pand i...  Lees meer »

14 december 2017

Verhuizing

Het doet ons goed u mede te kunnen delen dat wij gaan verhuiizen, ons jasje begon krap te worden en de bereikbaarheid werd en wordt steeds moeilijker. Met ingang van 2...  Lees meer »

8 februari 2017

Wordt verwacht.

Goed nieuws voor u en voor ons!! Over enkele weken kunnen wij u als eerste in Nederland de nieuwe serie scootmobielen van Meyra presenteren. Het betreft de Meyra Cityl...  Lees meer »

11 augustus 2016

Tijdelijk slecht bereikbaar

In verband met de nieuwbouw van bol.com achteraan de Kloosterheulweg wordt het wegennet aangepast. Vanaf juni t/m medio september is de Kloosterheulweg geheel/gedeelte...  Lees meer »

18 juli 2015

Vacature bankwerker

Ben jij die BANKWERKER die met zijn handen kan maken wat zijn ogen zien dan ben jij diegene waarnaar wij op zoek zijn. Als autoaanpasser monteer en maak je onderdelen ...  Lees meer »

1 juli 2015

12 1/2 jaar Mobiliteit op Maat

Deze maand het al weer 12 1/2 jaar geleden dat we zijn gestart met Mobiliteit op Maat. Waren we de eerste jaren in hoofdzaak bezig met het op maat maken en repareren v...  Lees meer »

13 oktober 2014

Recaro 7000 in the air

Deze Recaro 7000 op zijn laatste zelfstandige vlucht voordat hij jarenlang zijn werk gaat doen in deze MAN TGA en er voor gaat zorgen dat zijn berijder probleemloos, c...  Lees meer »

17 juli 2014

Nieuwe DAF stoel

Ondanks alle inspanningen zijn er nog maar weinig truckfabrikanten in geslaagd een stoel te ontwikkelen waarin iedereen een optimale zit heeft. Dat het concept al we...  Lees meer »

2 juni 2014

COLIBRI scootmobiel, WK - AKTIE

Het allerheetste nieuws op scootmobielgebied is de Invacare COLIBRI scootmobiel. Als winnaar van een reddot award bent u er van verzekerd dat u het neusje van de zalm ...  Lees meer »

20 januari 2014

Bestelautostoelen

Heeft u iedere morgen ook het gevoel als u in uw bedrijfswagen stapt alsof u op een maaimachine zit. Dat is logisch want helaas worden de meeste bestelauto's af fabrie...  Lees meer »

14 oktober 2013

Nieuw!!! FIAT 500 L ceo

Mobiliteit op Maat heeft vandaag een nieuwe FIAT 500 L afgeleverd we hebben omgebouwd tot een FIAT 500 L ceo. Om comfortabel te kunnen werken is op de plaats van de 2...  Lees meer »

20 september 2013

Gelukkige machinist

Vanmorgen bij een klus op locatie  kwam een gelukkige, blij toeterende machinist, met zijn mega shovel even langsgereden om ons te bedanken voor de fantastische stoel ...  Lees meer »

5 augustus 2013

Gratis Jack bij Recaro truckstoel

Gratis jack bij aankoop nieuwe RECARO vrachtwagenstoel Wanneer u nu besluit om één van de nieuwe  RECARO vrachtwagenstoelen aan te kopen ontvangt u er een gratis RECA...  Lees meer »

1 augustus 2013

Nieuwe Ford Transit Custom

De nieuwe Ford Transit Custom biedt door zijn extra hoge laadklep enorm veel binnenruimte voor een dubbelcabine uitvoering voor personen die in een rolstoel moeten mee...  Lees meer »

25 juli 2013

Workshop Mobiliteit & WMO

Met veel plezier kunnen we terugkijken op de geslaagde workshop MOBILITEIT & WMO die we met ons 10-jarig jubileum hebben georganiseerd. Met deelname van een tienta...  Lees meer »

8 juli 2013

Nieuw!! Light drive voor ondersteuning van uw rolstoel

Een nieuwe elektrische aandrijving in ons assortiment voor meer zelfstandigheid Met de Light Drive worden de voordelen van een handbewogen rolstoel gecombineerd met...  Lees meer »

21 mei 2013

Open dag arrangement

Ter ere van ons 10-jarig jubileum ontvangt u tijdens onze OPEN DAG op 25 mei 2013 en de week daarna tot 1 juni 2013 bij aankoop van meer dan € 1000,= een arrangement Z...  Lees meer »

28 maart 2013

Nieuwe Website

Eindelijk is het zover. De nieuwe site is on the air. Na vele uren, dagen, weken en zelfs maanden tussen het normale werk door hebben we onze site weten te vullen. Bov...  Lees meer »

Open dag 25 mei 2013

Dit jaar bestaat Mobiliteit op Maat alweer 10 jaar. Dit heugelijke feit willen wij vieren en daarom nodigen wij u graag uit voor onze open dag. Tijdens deze open dag ...  Lees meer »

De dag van de logistiek 20-4-2013

Ook dit jaar nemen we weer deel aan de dag voor de logistiek in Waalwijk. Op 20 april 2013 zijn ook wij present van 13.00 tot 17.00 uur aan de Gragtmansstraat op indus...  Lees meer »

Tractor op Maat

Mobiliteit op Maat maakt weer het onmogelijke mogelijk!! Deze week in samenwerking met de Tractor Academie uit Son een John deere tractor omgebouwd. Met deze tracto...  Lees meer »

20 km / uur !!!

Het heeft even geduurd maar vanaf heden beschikken we over een scootmobiel met een max. snelheid van 20 km/uur. Niet een opgevoerd exemplaar maar een scootmobiel die h...  Lees meer »

Informatie aanvragen

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

aanvragen