Cartografenweg 28A, 5141 MT Waalwijk
Tel: 0416 560 160

Scootmobielaanhangers

Scootwagen M _2013_03_15_114822 

 

Als het niet lukt om uw scootmobiel in uw auto te laden, al dan niet met behulp van een lift of een oprijplaat, leveren wij hiervoor een speciaal ontwikkelde aanhangwagen voor achter uw auto.

De Scootwagen van Astorc is het antwoord op het hierboven geschetste probleem. Door de Scootwagen behoudt u uw zelfstandigheid, u bent van niemand afhankelijk en u kunt gaan en staan waar en wanneer u maar wilt. Door de eenvoud van de trailer is het geen technisch en ingewikkeld apparaat, maar een simpel en praktisch gebruiksvoorwerp. De Scootwagen wordt geleverd met een duidelijke handleiding. De scootmobiel aanhangwagen heeft een RDW typegoedkeuring en is EU-gecertificeerd.

De scootwagen kunt u zo achter de auto hangen, verlichtingsbalk loskoppelen, oprijplaten leggen en u kunt zo met uw scootmobiel op de aanhanger rijden. Omdat de trailer is verzinkt en gepoedercoat, is een lange levensduur gegarandeerd. De eerste 2 jaar verstrekken wij op de trailers de Astorc-garantie.

De scootwagen wordt standaard met een fietsdrager geleverd. De nieuwe scootwagen kunt u ook voor allerlei andere transportklusjes gebruiken en mag ook leeg achter de auto hangen.

In combinatie met ons VPS (Vertical Parking System) kunt u de trailer gemonteerd en al heel handig stallen op relatief weinig ruimte. Hij neemt niet meer ruimte in als een fiets.     

Wij leveren de scootwagon van Astorc inclusief alle benodigde spanbanden, alle bevestigingsmaterialen, een gebruiksaanwijzing. Een reservewiel en een disselslot kunt u als optional bestellen.

 

 

 

Laatste nieuws
17 januari 2018

Verhuisd

Hoera!!!! Het is gelukt!!!! Wij zijn verhuisd!!!!  Na een drukke maand rondom kerst hebben wij ons oude pand netjes achter kunnen laten e...  Lees meer »

Nieuws archief
Informatie aanvragen

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

aanvragen