Cartografenweg 28A, 5141 MT Waalwijk
Tel: 0416 560 160

Rolstoelen

Mobiliteit op Maat heeft een beperkt assortiment rolstoelen. Deze richten zich vooral op de situatie waarbij u incidenteel grotere afstanden moet overbruggen. Als u de stoel niet of moeizaam zelf kunt voortbewegen, is een duwwandelwagen het meest geschikt. Deze is makkelijk te rijden en licht te manoeuvreren. Dat is niet alleen prettig voor u als gebruiker, maar ook voor de begeleider. Ook zijn er rolstoelen die naadloos op de auto aansluiten, u schuift dan met stoel en al vanaf uw rolstoel in uw auto of omgekeerd. Een vermoeiende transfer is dan overbodig.

V100 ZELFRIJDER
Rolstoelen

Een eenvoudige lichtgewicht rolstoel welke zowel als zelfrijder als duwrolstoel kan worden gebruikt. Heel veel rolstoel voor je geld. De Z100 is echt een stoel voor incidenteel gebruik.

Meer info
Breezy 250
Rolstoelen

De Breezy staat synoniem voor kracht en design. De stalen rolstoel waarop je kunt vertrouwen en die een ruim assortiment heeft aan opties en accessoires. Een stoel voor incidenteel gebruik.

Meer info
Breezy Light 300
Rolstoelen

Een moderne look met veel oog voor detail geeft de Breezy Light een fris uiterlijk, terwijl het vierkante aluminium buizen kruisframe voor een zekere robusstheid zorgdraagt. Een stoel voor incidenteel gebruik.

Meer info
Laatste nieuws
23 januari 2019

tijdelijke huur

Bent u tijdelijk minder mobiel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Voor een korte termijn kunt u een scootmobiel bij ons huren.  Lees meer »

Nieuws archief
Informatie aanvragen

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

aanvragen