Cartografenweg 28A, 5141 MT Waalwijk
Tel: 0416 560 160

Rollators

Indien u slecht ter been bent, biedt een rollator uitkomst. Bij de aanschaf is het verstandig om rekening te houden met uw lichamelijke conditie en uw persoonlijke wensen. Er zijn diverse modellen te koop met een groot verschil in het gewicht. Een lichte rollator is bijvoorbeeld gemakkelijker de auto in te tillen. Het is van groot belang dat u de rollator goed onderhoudt. Een goede en veilige rollator kan veel ongelukken voorkomen. Laat de remmen dus regelmatig controleren, want deze kunnen verslijten. Ook kunnen loszittende handvatten en naar buiten stekende remkabels voor problemen zorgen. In onze werkplaats of bij u op locatie kunnen we deze controles en reparaties voor u uitvoeren.

RMA lichtgewicht
Rollators

Een eenvoudige, makkelijk inklapbare, lichtgewicht rollator met een fijne zitting en een tas op een veilige plaats.

Meer info
standaard rollator 286B
Rollators

Hij lijkt een beetje ouderwets maar uiteindelijk de meest functionele rollator die licht loopt en goed remt voor een lage prijs.

Meer info
4-LIGHT
Rollators

Deze mooie lichtgewicht rollator is compact en daardoor eenvoudig mee te nemen door zijn gewicht van slechts 7.5 kilo.

Meer info
Track>
Rollators

De Track> heeft een tweeledig vouwsysteem. Hij kan niet alleen samen, maar ook nog eens dubbel gevouwen worden. In twee simpele stappen ongekend klein. Daarbij kan de rollator gemakkelijk worden meegenomen met een gewicht van 7.4kg. 

Meer info
Provo Troje
Rollators

Deze rollator kenmerkt zich door de stabiliteit.

Meer info
Volaris S2
Rollators

Een rollator speciaal gemaakt voor kortere mensen. De S2 is de meest flexibele rollator op de markt, de zitting en handvaten kunnen zonder gereedschap versteld worden.

Meer info
Laatste nieuws
23 januari 2019

tijdelijke huur

Bent u tijdelijk minder mobiel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Voor een korte termijn kunt u een scootmobiel bij ons huren.  Lees meer »

Nieuws archief
Informatie aanvragen

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

aanvragen