Cartografenweg 28A, 5141 MT Waalwijk
Tel: 0416 560 160

Handbikes

Als fietsen niet meer lukt omdat uw benen niet meer kunnen maar u wilt zich sneller met handkracht bewegen als in een gewone rolstoel is een handbike, al dan niet voorzien van trapondersteuning wellicht een optie voor u. Wij werken hiervoor nauw samen met ROAM Special Cycles. Voor vragen neem contact op met een van onze adviseurs.

Runner Handbike
Handbikes

De handbike die middels een vast gemonteerde adapter onder aan uw rolstoel eenvoudig aangekoppeld kan worden. De Runner is zowel voor junioren als senioren leverbaar.

Meer info
Handbike Racer
Handbikes

Voor de handbiker die toch net iets meer wil, 27 versnellingen, schijfrem en een 24" wiel. voor het serieuze werk en te gebruiken in geaccidenteerd terrein.

Meer info
Freedom Handbike
Handbikes

Ervaar de vrijheid van het rijden op 2 wielen, deze handbike wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Geschikt voor vele terreinen en hoge snelheden.

Meer info
Handbike Elektro
Handbikes

Een handbike met een duwtje in de rug, voor als je conditie niet helemaal meer je van het is of als je het gevoel hebt dat er altijd en alleen maar tegenwind is.

Meer info
E-bike
Handbikes

Met de e-bike kun je met je eigen rolstoel de weide wereld in. Je hoeft alleen maar gas te geven en te remmen.

Meer info
Laatste nieuws
23 januari 2019

tijdelijke huur

Bent u tijdelijk minder mobiel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Voor een korte termijn kunt u een scootmobiel bij ons huren.  Lees meer »

Nieuws archief
Informatie aanvragen

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

aanvragen