Cartografenweg 28A, 5141 MT Waalwijk
Tel: 0416 560 160

Vrachtwagenstoelen

Als chauffeur brengt u vele uren door in uw vrachtautostoel, waardoor uw lichaamsbeweging beperkt wordt. Daarom is het belangrijk dat u een stoel heeft die u zoveel mogelijk gelijkmatig ondersteunt. Door de uitstekende ergonomie van onze stoelen en de vele instelmogelijkheden zijn deze voor iedereen in te stellen als een stoel op maat.  Mocht u hiermee nog niet uit de voeten kunnen, dan bouwen wij ook de vrachtwagenstoel op maat voor u.

 

ISRI 6860/875
Vrachtwagenstoelen

De NTS vrachtwagenstoel bezit een nagenoeg spelingsvrij onderstel met uitmundende schuimdelen. Dit zorgt voor een perfecte zit, ook voor mensen met rugproblemen.

Meer info
ISRI 6860/875 DAF
Vrachtwagenstoelen

Speciaal voor DAF hebben wij, de beste vrachtwagenstoel op dit moment, uitgevoerd in de originele DAF stoffen.

Meer info
ISRI6860/ASS
Vrachtwagenstoelen

Deze stoel wordt speciaal voor u op maat gemaakt. ASS gebruikt alleen de beste schuimsoorten en deze sluiten op iedere cm. van uw lichaam aan.

Meer info
ISRI 6860/885
Vrachtwagenstoelen

De NTS busstoel bezit een nagenoeg spelingsvrij onderstel met uitmuntende schuimdelen. Dit zorgt voor een perfecte zit, ook voor mensen met rugproblemen.

Meer info
ISRI 6860/870
Vrachtwagenstoelen

Een budgetstoel voorzien van het sterke NTS veerpakket en afgemonteerd met een eenvoudige zit en rug.

Meer info
RECARO 6000
Vrachtwagenstoelen

Dit is het het antwoord van RECARO op de NTS stoelreeks van ISRI. Mooie techniek en een ergonomische zit zijn Recaro toevertrouwd. NU TIJDELIJK MET GRATIS RECARO JACK.

Meer info
RECARO 7000
Vrachtwagenstoelen

Het topprodukt van RECARO met een geweldig zitcomfort en alles wat een chauffeur zijn hartje begeert. NU TIJDELIJK MET GRATIS RECARO JACK.

Meer info
Laatste nieuws
23 januari 2019

tijdelijke huur

Bent u tijdelijk minder mobiel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Voor een korte termijn kunt u een scootmobiel bij ons huren.  Lees meer »

Nieuws archief
Informatie aanvragen

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

aanvragen