Kloosterheulweg 10, 5145 NZ Waalwijk
Tel: 0416 560 160

Inrichten bus interieur

Bent u van plan om een bus aan te schaffen ,of u heeft deze al in uw bezit en zijn er wensen voor het inrichten van uw voertuig?  Mobiliteit op Maat heeft ruime mogelijkheden om dit te realiseren, zoals een vloer- ,wand- en hemelbekleding afwerking. Maar ook het fixeren van rolstoel en of andere goederen, werktafels, werkbanken, verlichting, extra zitplaatsen, liften en opstaptredes behoren tot de opties. Dit zijn slechts enkele voorbeelden, maar wij hebben nog vele mogelijkheden om uw bus van een interieur te voorzien. Informeert u bij ons naar de verschillende mogelijkheden.

 

Rolstoel bus-inrichting
Inrichten bus interieur

Voor het vervoeren van een rolstoel , scootmobiel , zware kinderwagen met speciaalkuip is Mobiliteit op Maat specialist voor het adviseren en inrichten van uw voertuig.

Meer info
Bedrijfswagen inrichting
Inrichten bus interieur

Het inrichten van uw mobiele werkplaats of het beschermen van uw bedrijfswagen aan de binnenzijde behoort tot onze mogelijkheden.

Meer info
Laatste nieuws
14 december 2017

Verhuizing

Het doet ons goed u mede te kunnen delen dat wij gaan verhuiizen, ons jasje begon krap te worden en de bereikbaarheid werd en wordt steed...  Lees meer »

Nieuws archief
Informatie aanvragen

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

aanvragen